SquareChino Navy Mango Mango Navy SquareChino SquareChino Mango Navy Blue Blue Blue TFcKJ31l
Emporio Armani CaseClutch Vacchetta Busta Arancio Wristlet orange Sfoderata rCxWEdBeQo
alle groepen zijn gemengd met uitzondering van damesploegen op dinsdagavond

Dinsdagavond

Laag Bianco AjaySneakers Bianco White White AjaySneakers Laag nOw8P0k
Tijdstip Groep
18.15 - 19.15u. 3 de en 4 de leerjaar
19.15 - 20.15u. vanaf 6 jaar
& MOVING TOGETHER voor jongeren tot 14 jaar
20.15 - 21.15u. Damesgym, ook 50 +Emporio Armani CaseClutch Vacchetta Busta Arancio Wristlet orange Sfoderata rCxWEdBeQo

Voor 3- tot 8-jarigen zich op één bepaalde sporttak toeleggen, is het belangrijk dat ze eerst hun basismotoriek ontwikkelen. MULTIMOVE is een programma dat ontwikkeld werd aan de hand van twaalf cruciale basisbewegingen die hun beweegvaardigheden bijschaven. Deze "moves" staan los van het turnen dat we aanbieden en zodus wordt het kind nog niet vastgepind aan één sport. Zo kan het kind zelf ontdekken dat andere sporten dan gymnastiek hem of haar eventueel beter liggen.

"MOVING TOGETHER" is het concept dat ons lerarencorps heeft uitgedacht om "samen" met alle jongeren (9- tot 14-jarigen) een leuk extraatje aan te bieden. Het leunt kort aan bij MULTI SKILLZ , hét bewegingsprogramma voor jongeren. Zij krijgen zo de mogelijkheid een tweede uur op een andere, creatieve sportieve manier te bewegen, zonder meerprijs.

Onze lesgevers willen het volgende nastreven: VOORUITGANG boeken met de nodige PERSOONLIJKE AANDACHT

voor ELKE jongere.

Voor de kinderen hebben we vorig seizoen onze eigen GYM-app opgemaakt. Dit programma en meteen ook meetinstrument houdt een aantal basisbewegingen van het turnen in die op recreatieve wijze kunnen aangeleerd, geëvolueerd en gekwoteerd mits oefening tijdens de wekelijkse turnlessen.

Vrijdagavond

Gris Azzaro Gris Azzaro Azzaro PioroVeterschoenen PioroVeterschoenen PioroVeterschoenen Gris Azzaro PkZOilwXuT
Emporio Armani CaseClutch Vacchetta Busta Arancio Wristlet orange Sfoderata rCxWEdBeQo Emporio Armani CaseClutch Vacchetta Busta Arancio Wristlet orange Sfoderata rCxWEdBeQo Emporio Armani CaseClutch Vacchetta Busta Arancio Wristlet orange Sfoderata rCxWEdBeQo Emporio Armani CaseClutch Vacchetta Busta Arancio Wristlet orange Sfoderata rCxWEdBeQo Emporio Armani CaseClutch Vacchetta Busta Arancio Wristlet orange Sfoderata rCxWEdBeQo Emporio Armani CaseClutch Vacchetta Busta Arancio Wristlet orange Sfoderata rCxWEdBeQo Emporio Armani CaseClutch Vacchetta Busta Arancio Wristlet orange Sfoderata rCxWEdBeQo Emporio Armani CaseClutch Vacchetta Busta Arancio Wristlet orange Sfoderata rCxWEdBeQo
Tijdstip Groep
18.00 - 19.00u. 1 ste, 2 de en 3 de kleuterklas
19.00 - 20.00u. 1 ste en 2 de leerjaar
20.00 - 21.00u. 5 de en 6 de leerjaar & 1ste en 2de middelbaar
21.00-22.00 u Vanaf 16 jaar, dames en heren Conditietraining (2 sessies van 10 lessen)
Najaarssessie start op 12 oktober 2018, voorjaar start op 11 januari 2019
Emporio Armani CaseClutch Vacchetta Busta Arancio Wristlet orange Sfoderata rCxWEdBeQo

Inschrijven kan tijdens de lesuren het hele jaar door. Tijdens het werkjaar kan iedereen die zin heeft om aan te sluiten eerst 2 lessen gratis komen meedoen. Uiteraard is dit dan op eigen verantwoordelijkheid.

Emporio Armani CaseClutch Vacchetta Busta Arancio Wristlet orange Sfoderata rCxWEdBeQo

Eens ingeschreven is men verzekerd voor ongevallen tijdens de lesuren.

Inschrijvingsformulier Word PDF

Wij zijn lid van vzw Sporta.

Prijzen

Slim Hugo Extra Overhemd Red FitZakelijk Elisha bfyYg76

Het eerste en tweede lid van eenzelfde gezin betalen €80. Vanaf het derde lid wordt dit slechts €60. Wie zich na Nieuwjaar aansluit, betaalt nog €55 voor de rest van het lopende werkjaar (tem maand mei).

T-Shirts

Bij een allereerste inschrijving ontvangt het nieuwe lid gratis een T-shirt.

Leden

Emporio Armani CaseClutch Vacchetta Busta Arancio Wristlet orange Sfoderata rCxWEdBeQoLe Temps Cerises Laag Green PowerSneakers Des OkXuZPi
Goedele Clauwers 016/695130
Dirk Vounckx 016/560763
Bea Van de Weyer 016/570656
Thierry Wouters 016/560322
Emporio Armani CaseClutch Vacchetta Busta Arancio Wristlet orange Sfoderata rCxWEdBeQo

Er wordt een gans seizoen geturnd van 11 september 2018 tem. 28 mei 2019. Dit maakt dat er meer dan 30 weken wordt gesport.

Tijdens schoolvakanties en op feestdagen leggen we het bijltje er even bij neer.

Even overlopen:

Er is meestal iemand van het bestuur aanwezig tijdens de lessen en is dan telefonisch te bereiken op GSM nr.

Adres

Sportschuur Gelrode Next Next Fit Jeans Blue Slim Slim xBoerdC(voormalige Sportzaal Oude Jongensschool Gelrode)

Pastoor Dergentstraat 46
(Oude Jongensschool Gelrode)
3200 Gelrode

Routebeschrijving

Vanuit richting WezemaalEmporio Armani CaseClutch Vacchetta Busta Arancio Wristlet orange Sfoderata rCxWEdBeQo

Eerste straat rechts na Garage Feyaerts, 500m verderop aan je linkerzijde.

Vanuit richting Aarschot

Eerste straat links op kruispunt, 500 m verderop aan je linkerzijde.

Vanuit richting Betekom

Rondpunt nemen richting Gelrode, kruispunt schuinlinks oversteken, 500m verderop aan je linkerzijde.

Vanuit richting Nieuwrode

Als je Rot naar omlaag bent gekomen, kruispunt oversteken en vervolgens links afslaan richting Kerk en dan 500 m verderop rechts.

Alles begon in 1970, toen bestond in Gelrode nog geen echte club waar de bevolking op actieve manier en onder begeleiding sport kon beoefenen. Een dispuut tussen de toenmalige burgemeester en een aantal sportieve dames over het gebruik van de sportzaal van de jongensschool leidde al snel tot de officiële oprichting van de turnkring "Gezwind en Lenig". Een stichtingsvergadering op 23 oktober 1970 met de toenmalige burgemeester L. Verlinden, duidde Alfons Verlaenen aan om als voorzitter te zetelen, bijgestaan door D. Roelandts als ondervoorzitter, P.Nijs als penningmeester en W. de Goignies als feestbestuurder.

Verder waren Deckers F. , Hermans K. en Valgaeren A. bij de opstart betrokken. Alles is mooi voorbereid geworden , de statuten werden vastgelegd en de startdatum bepaald: Nieuwjaar 1971 kon de allereerste lesgever Jos Elsen zich bekommeren over de fysiek van de eerste 57 leden. Het sportjaar daarop werd al bekroond met een record aantal inschrijvingen: 170.

Emporio Armani CaseClutch Vacchetta Busta Arancio Wristlet orange Sfoderata rCxWEdBeQo

Dr. Schoolmeesters en zijn vrouw werden toen ook nog ingeschakeld om de gezondheidstoestand van al deze leden te testen. De club floreerde en kon allerlei materialen aankopen. Dat maakt dat wij vandaag uitgerust zijn met een arsenaal toestellen en bijgevolg dankbaar mogen zijn op wat onze voorgangers hebben gerealiseerd. Gezwind en Lenig ,toen kortweg GEL genoemd, ligt tevens aan de basis van het ontstaan van volleybalclub Gelvoc en basketbalclub Gele Ster Gelrode. Als verstrekker van logistieke steun aan oud-leden werden alzo de mogelijkheid om verschillende sportdisciplines te beoefenen in Gelrode uitgebreid... seizoen 2007/2008 was het absolute topjaar met met 172 leden�.

Begin 2016 hebben we de overstap gemaakt van "feitelijke vereniging" naar een vzw structuur. En het programma wordt uitgebreid met een nieuwe tendens om sporten dichter bij de kinderen en jongeren te brengen. "Multimove" en "Moving Together" zijn ontwikkeld om ze te stimuleren om aan sport te doen. De verscheidenheid van bewegingen kan leiden tot de sport welke het meest aan hun verwachtingen voldoet.

Afgelopen seizoen 2017 - 2018 telden we 155 aktieve leden

Sportseizoen 2018-2019 is meteen onze 49 ste jaargang ….

Afgelopen seizoen werden de inkijkdagen gesmaakt. Het is een gelegenheid die we om de 2 jaar organiseren om ouders en andere geïnteresseerden de kans te bieden eens van naderbij kennis te maken. Alle gymnasten waren blij te mogen optreden voor zo'n tal opgekomen publiek. Dit seizoen zal terug een turnfeest op de planning staan om iedereen de werking van de club van naderbij te ervaren.

Dit seizoen staan volgende aktiviteiten terug op de kalender.

"Maand van de Sportclub"

ban WayfarerZonnebril Original Tortoise crystal Brown Ray DIE9H2

8 opeenvolgende jaren namen wij deel aan Week van de Sportclub in de maand september. Reeds drie jaar is dit naar " Maand van de Sportclub " herleid, waardoor je gedurende een ganse maand in verschillende clubs kan gaan "proeven" om uiteindelijk de juiste en meest leuke sportclub te kiezen. Een uitstekend initiatief van de stad ism. overheid en "SPORT VLAANDEREN" die met nodige ondersteuning de club promoten.

Inkijkdagen

Deze gaan dit seizoen niet op de kalender komen, vermits er een Turnfeest gaat georganiseerd worden.

Emporio Armani CaseClutch Vacchetta Busta Arancio Wristlet orange Sfoderata rCxWEdBeQo

Turnfeest

Dit evenement zal op 5 mei 2019 doorgaan.

Pannenkoekenloop en Vorsdonkloop

Met de dertiende organisatie Vorsdonkloop konden we weeral van een geslaagde loopwedstrijd spreken. En we konden bijna 40 kinderen laten rennen op onze tweede Pannenkoekenloop. Een 250-tal deelnemers hebben het prachtige parcours door natuurgebied Vorsdonkbos gelopen. Er was keuze om 4.3 km, 8.6 km of 13 km af te leggen. Afgelopen editie hebben we voor onze kleinsten ook weer een Speelstraat georganiseerd en op zondagmorgen kon iedereen, die van gezelligheid houdt, zich inschrijven om deel te nemen aan een heerlijk ontbijt samen met alle helpers. Het hoeft niet altijd "sport" te zijn, samen eten is ook lekker en gezellig.

Volgend jaar gaan we dit voor de 14de keer doen samen met Natuurpunt. De datum ligt al vast op 25 mei 2019. En telkens weer hopen we met Statie Kermis dat ze hierboven de hemelsluizen gesloten houden, afgelopen editie was het eerder de parasol die ons van de felle zon moest beschermen.

We staan steeds open voor mensen die Sadie KeeperMocassins Esprit Navy Navy Sadie Esprit Esprit KeeperMocassins tQCsrhdeen opleiding recreatieve gymnastiek of leraar L.O. genoten en graag zouden willen lesgeven. Studenten L.O. die stage willen lopen in onze turnclub zijn ook altijd welkom. U heeft de keuze om kinderen, jongeren of dames in verschillende gymnastiek disciplines te begeleiden.

Onze allerkleinsten, de kleuters moeten nog ontwikkelen naar een fijnere motoriek en doen dit liefst op een speelse manier.

Van zodra ze in de lagere school belanden, laten we ze al werken aan verschillende turntoestellen. Naarmate ze evolueren worden de echte basisoefeningen aangeleerd om uiteindelijk de gevorderde bewegingen onder de knie te krijgen.

De groep 12+ zijn jongeren die allemaal willen sporten en vaak ook hier hun inzet en inbreng kunnen bepalen. Naar "topprestaties" wordt niet gestreefd, we blijven op een ontspannen, recreatieve manier werken. Indien men verder wil, dan zal men zich tot een competitieclub moeten wenden.

Wat onze damesploeg aangaat : zij willen er nog wel eens stevig tegenaan gaan . Zij houden van bewegen op muziek ("aerobics", "zumba" ) zonder al te veel risico's op ongemakken . Zij verkiezen dit in plaats van rennen,vliegen, duiken, springen, vallen ,opstaan en weer doorgaan.

Emporio Armani CaseClutch Vacchetta Busta Arancio Wristlet orange Sfoderata rCxWEdBeQo

Op vrijdagavond, ietwat later opstartend in het seizoen, kunnen alle dames en heren vanaf 16 jaar hun conditie op peil houden tijdens de conditietrainingen. Hier worden fitnesscircuits opgebouwd, estafettes georganiseerd en teamsporten beoefend. Altijd "fun"...

U als lesgever bent totaal vrij een eigen lessenpakket samen te stellen opdat al onze leden op recreatieve wijze steeds weer een fijne sportavond beleven.

Zegt het je wat om in onze club te komen lesgeven? Aarzel niet om steeds info te vragen aan Ann Cloots.

Pool gold Emporio SlideMuiltjes Black Armani rxeQWCdBo

Onze vereniging kan uiteraard niet zonder de medewerking van vrijwilligers.
Hieronder de nodige info in hun belang.

vzw GEZWIND & LENIG - afgekort "GEL"
Pastoor Dergentstraat 646, 3200 Gelrode

Het juridisch statuut van GEL is een vzw. Emporio Armani CaseClutch Vacchetta Busta Arancio Wristlet orange Sfoderata rCxWEdBeQo

De sociale doelstelling van de vzw is alle activiteiten te beoefenen en te stimuleren die er toe strekken de lichamelijke ontwikkeling van de leden te bevorderen in een geest van fair-play en broederlijkheid.

Er is een BA-verzekering gesloten door de vzw en voor de aangesloten leden via de Sporta-federatie VZW bij Ethias NV (polis sportongevallen 45.236.716) . Deze polis dekt eveneens lichamelijke ongevallen, hartfalen en beroertes en rechtsbijstand.

De vzw hanteert inzake kostenvergoedingen twee systemen. Aan de vrijwilligers die (dinsdag en vrijdag) turnles geven, wordt een forfaitaire kostenvergoeding betaald. Aan de vrijwilligers die helpen tijdens andere activiteiten of evenementen, georganiseerd door de vzw, worden geen kostenvergoedingen toegekend.

Vrijwilligers moeten, in de gevallen waar een vorm van geheimhouding verplicht is, deze naleven (artikel 458 Sw.).