EnvelopeClutch EnvelopeClutch Furla Furla Amaranto Magia Magia jL54AR3

Energie vergelijken

Wakker worden… je kunt geld besparen! 


Onafhankelijk energie vergelijken doe je snel en gemakkelijk via onze energievergelijker. Op basis van je postcode en actuele gebruik zie je direct welke energieleverancier het best contract voor jou heeft. Alle energieleverancier hebben een overstapservice. Dit houd in dat je zonder moeite of problemen kan overstappen. Wel zo makkelijk!   

Nike Performance Dry SolidSportshirt Force Indigo lFJcTu15K3
EnvelopeClutch EnvelopeClutch Furla Furla Amaranto Magia Magia jL54AR3

Wil je ons spreken?

088 – 66 99 085

Maandag – Vrijdag

09:00 – 20:00

EnvelopeClutch EnvelopeClutch Furla Furla Amaranto Magia Magia jL54AR3

Zullen we mailen?

Naar het  mailformulier

EnvelopeClutch EnvelopeClutch Furla Furla Amaranto Magia Magia jL54AR3

Energie vergelijken met de laagste prijsgarantie

Via onderstaande vergelijker kan je alle energieleveranciers met elkaar vergelijken. Op basis van je postcode en actuele verbruik zie je direct welke energieleverancier het beste aanbod voor jou heeft. Wanneer er sprake is van een éénmalige korting, dan wordt deze direct meegenomen in het maandtermijn. Vergelijk met 1 klik eenvoudig je energiecontract, kijk hoeveel je kunt besparen en stap zonder zorgen over. 

Stap vandaag over naar NLE en ontvang €150,- cash op je rekening. Geen papieren rompslomp maar een overstap die in een paar klikken is geregeld. Deze aanbieding is geldig bij een 1 jarig energiecontract.

Essent energie

Essent staat bekend om haar acties en aanbiedingen. Maar ook om haar slimme producten en diensten. Wanneer je nu overstapt naar gas en stroom, dan ontvang je maar liefst €200,- cashback.

Maxmara Weekend Maxmara Schwarz Schwarz Weekend DindiSandalen DindiSandalen DindiSandalen Schwarz Maxmara Weekend doCeWrBQx

Nuon Powerdeal

De Nuon Powerdeal is één van de beste aanbiedingen van Nuon. Je krijgt op je eindafrekening maar liefst €250,- extra korting + 5% extra korting op de leveringskosten van stroom.

Energie aanbiedingen

Energie aanbiedingen die verkrijgbaar zijn op de website van een energieleverancier vind je vaak niet terug in het vergelijkersaanbod. Om een volledig overzicht te krijgen van alle acties en aanbiedingen, vermelden wij ook alle losse aanbiedingen. Bekijk het volledige aanbod van  energie aanbiedingen

  • Goedkoopste energieleverancier
  • Hoeveel kan ik besparen?
Goedkoopste energieleverancier

Er zijn veel verschillende energieleveranciers in Nederland. Maar wat is nou de  goedkoopste energieleverancier ? En welke maatschappij heeft de beste prijs en kwaliteitsverhouding? Een logische vraag die eigenlijk heel makkelijk te beantwoorden is. Alle  energieleveranciers leveren energie uit hetzelfde net. Dat betekend dat het niet uitmaakt van welke energieleverancier je energie afneemt. Omdat energieleveranciers zoveel mogelijk klanten willen, kan je elk jaar weer profiteren van mooie kortingen. Het is dan wel belangrijk dat je energie blijft vergelijken. Slapende klanten, oftewel klanten die niet overstappen, leveren het meeste op voor een energieleverancier. Wij adviseren daarom om elk jaar weer opnieuw energie te vergelijken om altijd zeker te zijn van de beste deal. 

 

EnvelopeClutch EnvelopeClutch Furla Furla Amaranto Magia Magia jL54AR3
Hoeveel kan ik besparen?

Door je energietarieven te vergelijken weet je zeker dat je niet teveel betaald. Vergelijken kan wel 450 euro per jaar opleveren. Naast het vergelijken van energie zijn er veel meer mogelijkheden om geld te besparen. Bekijk onze energie aanbiedingen of de mogelijkheid om zonnepanelen te huren. Onze energievergelijker is snel en gemakkelijk in gebruik. Loop je toch ergens tegenaan of heb je hulp nodig? Spreek ons dan gerust aan op de chat! .

Melik Melik Shoes Shoes ZermattVeterschoenen Camel ZermattVeterschoenen zVUpGjLSqM

Energieleveranciers vergelijken

Energieleveranciers geven nieuwe klanten in de meeste gevallen een mooie  welkomstkorting . Deze korting krijg je niet als je bij je huidige maatschappij blijft. Daarom is  energie vergelijken en overstappen naar een andere maatschappij voor vrijwel iedereen lonend. Met onze energievergelijker vergelijkt u o.a.  Nuon ,  Oxxio ,  Essent  en vele andere maatschappijen   

 

Wat is aardgas?

26 januari 2019
Aardgas is een bekende term. Maar heb je jezelf wel eens afgevraagd wat het precies is?...
Lees meer
PlaysuitStrandaccessoire Black Bandeau Perkins Broderie Dorothy vn08wNm

Wat betekend het Centraal Aansluitingenregister?EnvelopeClutch EnvelopeClutch Furla Furla Amaranto Magia Magia jL54AR3

19 januari 2019
Het Centraal Aansluit Register (afkorting CAR) is een register waar alle informatie staat vermeld over electriciteits-...
Lees meer
EnvelopeClutch EnvelopeClutch Furla Furla Amaranto Magia Magia jL54AR3

Slimme lampen: de beste tips voor Philips Hue

8 december 2018
Als Philips in 2012 haar innovatieve verlichting Hue introduceert, had niemand verwacht dat dit zo een...
Lees meer
 

Ben je overtuigd en wil je ook besparen op energie?

Ga naar de energie vergelijker en bekijk of het voor 

jou interessant is om over te stappen van energieleverancier. Heb je vragen, vraag het ons gerust! 

Hoog Chuck Black All StarSneakers Converse Taylor ULqSzpGjMV
0

Bezoekers per maand

0

Vergelijkingen

EnvelopeClutch EnvelopeClutch Furla Furla Amaranto Magia Magia jL54AR3
0

Overstappers

0

Gemiddelde besparing

EnvelopeClutch EnvelopeClutch Furla Furla Amaranto Magia Magia jL54AR3